Федерація футболу Англії орендує розкішний курорт Weimarer Land Golf and Spa у Бланкенхайні із 94 номерами. Організація заплатить 800 тисяч фунтів стерлінгів, щоб забронювати весь німецький гольф і спа-центр, у якому навіть є робот, який збирає посуд. Про це повідомляє The Sun.

"Три леви" привезуть зі собою кухарів, які готуватимуть команді. А от дружин та дівчат футболістів поселять аж за 32 кілометри від комплексу, де житимуть їхні чоловіки. Їм доведеться 40 хвилин їхати автобусом, щоб добратися до футболістів.

Таким чином Федерація футболу Англії "хоче уникнути цирку, який відбувся, коли Англія востаннє змагалася в Німеччині на великому турнірі". Саме тоді "Три леви" пробилися до чвертьфіналу проти Португалії після пенальті на чемпіонаті світу-2006 року.

А Вікторія Бекхем, Шеріл Коул, Алекс Джеррард і Колін Руні часто потрапляли на перші шпальти через свою розкуту поведінку.

Відомо, що гравці збірної Англії житимуть у люксах, обшитих деревом. А зв'язок з персоналом курорту триматимуть через спеціальні планшети.