"Бланкос" і представники кіпера прискорили роботу над підписанням нового контракту. Чинна угода гравця з клубом розрахована до 2025 року, її продовжать ще на один сезон. Про це повідомляє Relevo.

Прискорення переговорів ніяк не пов'язане з новою травмою Тібо Куртуа, адже перші контакти між сторонами стартували ще до ушкодження бельгійця на тренуванні. Мадридці хочуть чимшвидше домовитись про продовження співпраці, поки не стартувало Євро-2024. Форум у Німеччині може стати яскравою вітриною для Андрія та зверне до нього увагу інших клубів.

Керівництво клубу переконане, що українець заслужив на новий контракт кропіткою працею. Луніну запропонують підвищення зарплати і, відповідно, статусу в команді. Наразі основний голкіпер має одні з найскромніших заробітків серед усіх гравців.

Додамо, за відсутності Тібо Куртуа українець залишається основним кіпером "галактікос" на вирішальні матчі Прімери та Ліги чемпіонів. У поточному сезоні Андрій Лунін провів 23 матчі в усіх турнірах, пропустив 19 м'ячів та 10 разів зберіг свої ворота "сухими".