На думку аналітиків, команда Реброва, скоріш за все, досягне стадії чвертьфіналу, тобто повторить результат Євро-2020. Своє припущення вони пояснюють так.

"Українці потрапили до групи E з Бельгією, Румунією та Словаччиною – можливо, найбільш гостинної групи з усіх, адже Румунія та Словаччина перебувають значно нижче за Україну в світовому рейтингу ФІФА.

Місце у плей-офф має бути задачею-мінімум. Чвертьфінал, що відповідає їхньому виступу три роки тому, також не виключений.

Щодо лідерів, то це – Георгій Судаков, який створив обидва голи проти Ісландії, і є плеймейкером із рідкісним баченням поля, та Михайло Мудрик – вибуховий вінгер, чий переможний гол вивів команду на Євро.

У той же час українці можуть похвалитися не одним, а двома голкіперами світового класу – в особі Андрія Луніна з Реала та Анатолія Трубіна з Бенфіки.

У плей-офф кваліфікації Ребров розумно ротував форвардів – Артема Довбика та Романа Яремчука, зберігаючи їх свіжими та голодними. Команда має таку глибину складу, що навіть Олександра Зінченка можна було сміливо посадити на лаву запасних проти Ісландії.

Але для того, щоб реалізувати їхній багатий потенціал, Україні потрібно буде знайти певний баланс. Незважаючи на всі сильні сторони, під час кваліфікації їх часто кидало то в жар, то в холод", – детально розібрало британське видання перспективи "синьо-жовтих" на майбутньому турнірі.