Вибір каталонців остаточно зупинився на трьох кандидатах. За інформацією Mundo Deportivo, одним з фаворитів на посаду є чинний наставник ПСЖ Луїс Енріке, який вже тренував "блаугранас" у період з 2014-го по 2017-й роки.

Під керівництвом іспанця Барселона зуміла виграти усі найпрестижніші турніри – Лігу чемпіонів, чемпіонат та Кубок Іспанії, Суперкубок УЄФА. Втім Енріке може відмовити колишній команді, адже має ще рік контракту з ПСЖ, з яким бореться за титул переможця Ліги 1 та претендує на перемогу в ЛЧ.

Наступним кандидатом називається ім'я екс-тренера Баварії та національної збірної Німеччини – Гансі Фліка. Відомо, що президенту команди Жоану Лапорті подобається стиль роботи фахівця, а агент німця Піні Захаві є його хорошим другим. Найменш імовірним варіантом, хто може очолити Барселону, є Рафа Маркес, який працює в резервній команді "синьо-гранатових".

Втім керівництво каталонців не спішить з рішенням, розраховуючи на те, що Хаві змінить рішення і залишиться в команді. Варто зазначити, що вже незабаром Барселона продовжить боротьбу за титул Ліги чемпіонів. 10 квітня іспанський клуб зійдеться у чвертьфіналі з ПСЖ.