Після гучного провалу у Ліверпулі Каріус перебрався у Ньюкасл. Однак у складі "сорок" не зміг завоювати собі статус першого воротаря. Контракт Лоріса з англійським клубом завершується наприкінці сезону. А його кохана наполягає на тому, щоб голкіпер перебрався в інший чемпіонат.

До слова, у серпні минулого року в зіркової пари народилася дівчинка Арія. Ділетта разом з донькою мешкає в Італії та скаржиться на складну логістику з Ньюкаслом.

"Я живу в Мілані. Я завжди кажу Лорісу, що гравці, які приходять до Серії А, потім закохуються в Італію і часто залишаються там назавжди. Я думаю, що це може статися і з ним.

Лоріс повинен приєднатися до Монци або будь-якої іншої команди в Італії. Я була би рада, якби він приїхав до Італії, щоб грати поруч зі своєю родиною. Ньюкасл дуже незручний, тому що немає прямих рейсів ні до Парижа, ні До Амстердама", – наводить слова пасії футболіста The Daily Mail. Щоправда, у підписники у соцмережах одразу ж вказали на помилку Леотти. Мовляв, авіасполучення у Нюкаслі хороше. І рейси до згаданих Парижа й Амстердама існують.

Нещодавно Ділетту запитали про думку Каріуса щодо воротарів в Італії. Чи порівнював себе німець з ними. "Він знає багатьох із них. Навіть грав з деякими. Але цей чемпіонат йому ще не знайомий", – відповіла ведуча.