Матір'ю стане теперішня обраниця екс-футболіста – модель Зара Чарльз, повідомляє видання The Sun. Гіггз уже є батьком 17-річного Зака, який виступає за Шеффілд Юнайтед і 19-річної дочки Ліббі від шлюбу зі Стейсі Кук.

Джерело з оточення футболіста зазначає: "Раян хвилювався з приводу того, що подумають його діти, але вони добре пізнали Зару за останні кілька років, і їм дуже сподобалася новина. Вони щасливі, тому що знають, що батько щасливий.

У Раяна і Зари дуже міцні стосунки, повні любові, і вони будують разом довгострокове майбутнє. Їхнє життя дуже просте, вони гуляють, п’ють каву і люблять підтримувати себе у формі. Інше джерело повідомило, що Стейсі, яка розлучилася з Гіггзом у 2017 році після десяти років шлюбу, також дала своє благословення.

До слова, Зара є моделлю спідньої білизни. Їй 36, тобто кохана Гіггза молодша від нього на 14 років. Жінка також має доньку від попереднього шлюбу.

Раян і Зара / Фото Backgrid

Нагадаємо, у 2022-му легенду МЮ звинуватили у насиллі над його колишньою дівчиною Кейт Гревілл. А під час судового розгляду випливли факти інших романів знаменитого валлійця. Зокрема, Раян мав тривалу інтрижку з власною невісткою – дружиною рідного брата Наташею Гіггз.