"Я просто хочу грати у футбол, робити все для свого клубу, своєї сім'ї, і ніколи не бачити, як страждають чорношкірі люди. Я так багато думав про те, щоб виїхати з Іспанії. Але якщо я поїду, то дам расистам те, що вони хочуть. Я хочу залишитися тут, у найкращому клубі світу, щоб вони могли й далі бачити моє обличчя. Я продовжую рости і вдосконалюватися саме заради таких речей, щоб приносити радість уболівальникам, які приходять на стадіон.

Расисти – меншість, і вони не так часто дають про себе знати. Я сміливий, я з Реала – найкращого клубу світу. Так, це складно, але я збираюся продовжувати, тому що президент Перес підтримує мене, клуб підтримує мене. Якщо я піду, це буде тріумф расистів", – цитує Вінісіуса Marca.

Зазначимо, що вінгер "бланкос" розплакався, коли відповідав на запитання. Конференцію бразильця відвідали понад 50 журналістів, які підтримували його оплесками. Загалом захід тривав 40 хвилин, розпочався із запізненням на 20 хвилин. На ньому була присутня знімальна група Netflix.