"Знаєте, треба менше казати в пресі, що це матч нашого життя, що нам потрібно обов'язково перемагати. Нам потрібно менше говорити та більше робити на футбольному полі. Всі ми розуміємо, що для нас це важливий матч. Всі хлопці виступають на досить високому рівні у клубах. Представляти свою країну – зовсім інше. Звичайно, треба менше говорити та завтра показати, що ми не на словах хороші футболісти, а на ділі.

Як впливає те, що в команді багато гравців з різних клубів, у тому числі європейських? Це плюс для нашої країни, адже ми граємо в найкращих чемпіонатах світу. Звичайно, тренерському штабу непросто нас всіх зібрати в одну схему, щоб однаково думали. У клубах ми граємо за різними схемами: хтось з двома нападниками, хтось з одним. Рівень футболістів виріс. Потрібно показувати це на полі, тому що в минулій грі ми не показали свій рівень. Тут збереться багато наших уболівальників на дуже відповідальний матч.

Зараз відбувається зміна поколінь, приходять молодші хлопці. Звичайно, на такі відповідальні матчі нам дуже не вистачає в роздягальні Тараса Степаненка й Андрія Ярмоленка, їхніх лідерських якостей. Але зараз є багато людей, які виступають на високому рівні, можуть підказати.

Розмова в команді після гри з Боснією? Не знаю, хто таке сказав, якщо це була розмова в команді, то це поганий... Ми поговорили про те, що вже пройшли такий досвід після Шотландії, коли в нас була велика ейфорія, бо ми за крок від чемпіонату світу. У матчі проти Уельсу ми розчарували всю країну, плакали та витирали шмарклі одне одному.

Була розмова, щоб цього не повторилось, забули матч з Боснією і вирушили в готель з настроєм на наступну гру. Ситуація в країні не дозволяє святкувати зараз. Потрібно потішити наших уболівальників та хлопців, які тримають фронт", – сказав Яремчук на прес-конференції на YouTube-каналі УАФ.

Нагадаємо, 26-го березня Україна розіграє з Ісландією путівку на Євро-2024. Стартовий свисток у польському Вроцлаві пролунає о 21:45 за київським часом.