"Чемпіонат Ісландії за рівнем як середина таблиці нашої Першої ліги. Я дивився гру Нива Бузова – Лівий Берег (1:5) і можу з впевненістю сказати, що Лівий Берег в Ісландії боровся б за чемпіонство. Зарплати у місцевих футболістів маленькі, максимум 1500 євро, тому в них є основна робота. Футбол для них як хобі, а не вид заробітку. Більшість моїх одноклубників працювали у сфері ІТ, будівництві або кур’єрами. Один молодий гравець працював на будівництві з 8:00 до 15:00 і отримував в місяць 3500 євро. Для ісландців це маленька зарплата. Звичайно, легіонери в Ісландії отримують більше – від двох тисяч євро.

Що думають про українців у Ісландії? Наших людей там вистачає, я навіть бачив машину з українськими номерами, не знаю, як вона туди потрапила. Відношення до нас нормальне, як і всюди в адекватних європейських країнах. Ісландці дивляться АПЛ і дуже добре знають Миколенка, Забарного, Зінченка, Мудрика. Також гарно відгукувались про Циганкова з Довбиком.

А щодо наступного матчу, сподіваюсь, що Циганков відновиться і повернеться до складу. У матчі з Боснією ми побачили, що Степаненка і Циганкова дуже сильно не вистачало нашій команді, хоча Бражко мені дуже сподобався, він зіграв досить впевнено.

Нехай Україна хоч 10:9 переможе, головне – щоб на Євро вийшли", – розповів Гегедош Українському футболу.

30-річний Роберт Гегедош виступав за Кефлавік з літа 2023-го до лютого 2024-го, провів 7 матчів, результативними діями не відзначився.

Матч Україна – Ісландія відбудеться у вівторок, 26 березня. Гра розпочнеться о 21:45 за Києвом.