Перша ліга. Група підвищення у класі

Карпати – Полтава – 2:1

Голи: Полегенько, 54, 90+4 (п) – Бужин, 79

Вилучення: Векляк, 58

На зимову паузу львів'яни йшли у статусі лідерів Першої ліги. Натомість Полтава є міцним середняком групи підвищення у класі. В останніх п'яти турах вона не поступалася.

Перший тайм минув без голів. Найяскравіший момент трапився на 36-й хвилині. Одарюк з флангу навісом знайшов у штрафному майданчику суперників Вівдича, а той з лету пробив по воротах Карпат. Однак Кожухар яскравим сейвом виручив "зелено-білих". До слова, за поєдинком з трибун стежив Олег Лужний.

Врешті на старті другого тайму "леви" відкрили лік забитим м'ячам. Полегенько ефектно розрядив гармату метрів з 30-ти. Однак вже за лічені хвилини Карпати залишилися в меншості. Векляк потягнув за руку і звалив на газон Вівдича, зірвавши вихід віч-на-віч з воротарем. Червона для захисника львівського клубу.

На 79-й хвилині Бужин відновив паритет в цьому протистоянні, головою замкнувши навісу Одарюка.

Карпати тиснули до кінця і вже у компенсований час отримали право реалізувати пенальті – суперник зіграв рукою в карній зоні. 11-метровий холоднокровно виконав Полегенько, оформивши дубль та вигризши перемогу для львів'ян. Трибуни у захваті!

2:1 – після цієї перемоги Карпати продовжують лідирувати в чемпіонській групі Першої ліги (48 пунктів). Інгулець, який йде другим, має в активі 45 залікових балів. Полтава розташувалася на 7-й позиції (29 очок).