Гравці Динамо – захисник Дем'ян Третяк і хавбек Богдан Редушко, а також центрбек Металіста Кирило Дігтяр можуть продовжити кар'єру у німецькій Бундеслізі. Про це стало відомо Sport24.ua з власних джерел.

Спостерігачі від Байєра та Борусії Дортмунд відвідали у Греції нещодавній еліт-раунд за право зіграти на Євро U-17. Там збірна України посіла перше місце із трьома перемогами, виборовши путівку на фінальний форум чемпіонату Європи.

Найбільше скаутам німецьких грандів сподобалася пара центральних захисників Третяк – Дігтяр (під час турніру українці не пропустили жодного м'яча), а також півзахисник Редушко, який забив два голи у трьох матчах. Тож найближчим часом Дортмунд і Леверкузен відправлять своїх спеціалістів до України, плюс – на Євро, щоб краще вивчити можливості потенційних новачків.

До слова, у складі юнацьких команд Байєра та Борусії Д уже виступають українські легіонери Олександр Петренко, Артем Степанов та Данило Кревсун, які чудово себе зарекомендували на німецьких полях. Тож поглиблений інтерес Бундесліги до українського ринку вже не дивує.