Кубок Англії, 1/4 фіналу

Манчестер Юнайтед – Ліверпуль – 4:3

Голи: Мактомінай, 10, Антоні, 87 Рашфорд, 112, Діалло, 130 – Маккалістер, 44 Салах, 45+1, Елліот, 115

Ман Юнайтед вирвав останню путівку у півфінал в божевільному матчі з Ліверпулем.

"Червоні дияволи" відкрили рахунок на табло вже на 10 хвилині. Гарначо потужним ударом потурбував Келлехера, який встиг зреагувати, однак відбив м'яч точнісінько перед Мактомінаєм. Шотландцю залишалось лише влучити у порожні ворота – 1:0.

Гості довго не могли знайти ключ до воріт Онана. Відновити перевагу вдалось, коли манкуніанці вже збирались на перерву. Макаллістер прийняв м'яч біля лінії штрафного майданчика і потужно поцілив у ближній кут – камерунський голкіпер з такою гарматою не впорався.

Буквально через хвилину Ліверпуль вдруге шокував засмучених підопічних Тен Хага, які ще не встигли оговтатись від першого пропущеного м'яча. "Червоні" вийшли вперед, практично скопіювавши перший гол МЮ. Дарвін Нуньєс з кута карного майданчика пробив під дальню стійку, але Онана в стрибку відбив перед собою. Загублений м'яч приборкав Салах і відправив його в порожні ворота.

Більша частина другої половини матчу пройшла під контролем гостей. Однак низка змарнованих нагод вилізла Ліверпулю боком. Вінгер Ман Юнайтед Антоні вийшов на поле з лави для запасних і несподівано шокував суперника, забивши лише 2 гол в сезоні. Бразилець спиною прийняв передачу партнера, розвернувся і поцілив точно в кут.

За лічені хвилини до фінального свистка манкуніанці мали фантастичну нагоду вирвати перемогу, однак Маркус Рашфорд не реалізував вихід віч-на-віч, пробивши повз стійку. У підсумку команди не змогли визначити переможця в основний час і відправились в овертайми.

У додатковий час неймовірний двобій знову приніс вболівальникам шалену порцію емоцій. Спочатку Елліот вивів Ліверпуль вперед, на що голом відповів Рашфорд – 3:3. Здавалось, що шоу завершить серія пенальті. Однак за лічені секунди до кінця Ман Юнайтед зловив оборонців суперника на помилці, вибіг в контратаку, яку підсумував 21-річний талант Амад Діалло.

МЮ здобув надзвичайно важку перемогу і приєднався до Челсі, Ман Сіті та Ковентрі в півфіналі Кубка Англії.