Ла Ліга, 29-й тур

Вільяреал – Валенсія – 1:0

Гол: Куенка, 54

Валенсія проводила вже 3-матчеву серію без поразок. Втім, Вільяреал таки втримав перемогу над підопічними Рубена Барахи. Український форвард Роман Яремчук розпочав поєдинок зі старту.

Команди продемонстрували справжню боротьбу у першому таймі. І Вільяреал, і Валенсія мали нагоди відкривати рахунок, але так і не скористалися ними. На 26-й хвилині Дуро скинув на Яремчука і той одразу ж повернув Уго. Втім, арбітр зафіксував офсайд. Згодом господарі отримали можливість виконати пенальті, але Беані так і не вдалося реалізувати.

По перерві, Вільяреал таки забив єдиний гол поєдинку – Куенка відправив м'яч головою у сітку воріт після розіграшу кутового. На 70-й хвилині Манді схопив Яремчука за руку у центрі поля та тримав не даючи вибігти в контратаку, за що отримав жовту картку.

Через хвилину декілька миттєвостей український форвард покинув поле. За цей матч Роман отримав оцінку 6,7 від статистичного порталу SofaScore. Провівши 71 хвилину на полі, українець 21 раз торкнувся м'яча, віддав 11/13 (85%) точних передач, 3 ключові, зробив 1 навіс, 7 разів втратив володіння та заробив 1 фол.

Валенсії так і не вдалося бодай зрівняти рахунок. Тож підопічні Рубена Барахи опинилися на 8 сходинці турнірної таблиці, маючи в активі 40 балів. Вільяреал - на сходинку нижче (38). Очолює Ла Лігу з 72-ма балами Реал Мадрид.