Бундесліга, 26-й тур

Фрайбург – Байер Леверкузен – 2:3

Голи: Доан, 10, Кайтель, 79 – Вірц, 2, Гложек, 41, Шик, 53

Команди почали гольову перестрілку вже на перших хвилинах поєдинку. Спочатку шедевральну індивідуальну майстерність показав зірковий півзахисник гостей Фабіан Вірц, який чудовим ударом закрутив м'яч у дальній кут воріт. Фрайбург відповів у схожому стилі – Доан протягнув і з кута штрафного поклав м'яч точно під стійку.

Наприкінці першого тайму підопічні Хабі Алонсо зуміли вирватись вперед завдяки грубій помилці голкіпера суперників. Атуболу невдало вийшов з воріт і випустив м'яч прямо перед ногами Гложека, який розстріляв уже майже порожні ворота.

На початку другої половини "фармацевти" подвоїли перевагу – чеський нападник Патрік Шик ідеально зловив передачу партнера і в один дотик переправив круглого в рамку воріт – 3:1.

Господарі не опустили руки і зуміли відновити перевагу. Кайтель скористався добиванням після сейву голкіпера і скоротив відставання до мінімального. Однак це не завадило Байєру святкувати чергову перемогу. Леверкузенці не поступаються в чемпіонаті вже 26 шість матчів поспіль і впевнено лідирують в турнірній таблиці, випереджаючи Баварію на 10 очок.