УПЛ. 21-й тур

Кривбас – Колос – 1:0

Гол: Бізімана, 90+4

Криворіжці з надзусиллями вирвали дорогоцінні очки в боротьбі за лідерство в чемпіонаті, а Колос продовжив невдалу серію з поразок, яка складає вже три матчі.

Обидві команди намагались не ризикувати і створили мізерну кількість небезпечних нагод. За весь перший тайм спромоглися завдати лише один удар по воротах. Гострі моменти почали з'являтися вже під завісу матчу – всі за участі гравців Кривбаса.

Спочатку незебпечно пробивав нападник з Нігеру Даніель Соса, однак спрямував м'яч над воротами. Незабаром підопічні Вернидуба провели масовану атаку і були за крок до забитого голу – після прострілу з флангу захисник ковалівців ледь не зрізав м'яч у власні ворота, однак врятувала шедевральна реакція Фесюна, якого активно сватають у Шахтар.

На 88 хвилині Кривбас змарнув найкращий момент поєдинку. Соса вивів Олега Кожушка віч-на-віч, але нападник незграбно обробив м'яч і пробив далеко від стійки. Наприкінці команда з Кривого Рогу знову могла забивати – Задерака першим опинився на добиванні і мав шанс влучити в напівпорожні ворота, однак невдало влучив по м'ячу.

Кривбас надзвичайно потужно провів кінцівку і таки добився свого. Головним героєм став Бізімана, який отримав передачу від партнера в центрі за декілька метрів від штрафного майданчика, обробив м'яч і другим дотиком ідеально пробив у лівий кут воріт.

У підсумку криворіжці зрівнюються в таблиці з Шахтарем, в обох по 43 очки, але "гірники" ще мають два матчі в запасі.