УПЛ. 20-й тур

Кривбас – Оболонь – 1:0

Гол: Кузик, 57

Поєдинок розпочався криваво – Данило Карась при зіткненні зі суперником розбив носа. Але після допомоги медиків захисник киян зумів продовжити матч.

Невдовзі рахунок ледь не відкрив Кривбас. Бандейра вивів Сосу на ударну позицію перед воротами Федорівського, але форвард пробив трохи вище перекладини. Невдовзі володіння Федорівського атакував Прінс Аду, однак голкіпер Оболоні нейтралізував загрозу.

Кияни відповіли моментом Вишневського, але форвард програв дуель з Кліщуком. На перерву команди пішли з нулями на табло.

На 54-й хвилині поєдинок довелося перервати через повітряну тривогу. Відновили гру доволі швидко, і вже за мить Кривбас вирвався вперед. Прокопенко з м'ячем підлизнувся на фланзі, його обікрав Бандейра, відпасував у межах штрафного на Кузика, а Денис вдало пробив низом – 1:0.

Поєдинок так і завершився мінімальною перемогою підопічних Юрія Вернидуба. Таким чином криворізький клуб дещо підсолодив фіаско від Шахтаря у попередньому турі (2:5). Зараз Кривбас посідає другу сходинку УПЛ (40 очок). У "гірників" така ж кількість пунктів, але вони мають 2 матчі в запасі.

Натомість Оболонь застрягла на дні турнірної таблиці – 14-а позиція, 15 очок. Останню перемогу в УПЛ кияни здобували у жовтні минулого року, коли здолали Металіст 1925.