УПЛ, 21-й тур

Оболонь – Полісся – 1:0

Гол: Черненко, 10

Вилучення: Чоботенко, 2

Обидва клуби провалили старт весняної УПЛ. І Полісся і Оболонь набрали по 1 балу у стартових трьох турах. Поєдинок 21-го туру виявився яскравим.

Ще на 2-й хвилині житомирці залишилися в меншості. Танковський дещо підставив Чоботенка передачею назад, тож захиснику довелося зупиняти Прокопенка підкатом в ноги. За це Сергій отримав пряму червону. Це додало господарям сил, тож вже на 10-й хвилині Черненко забив диво-гол: Черненко здалеку закрутив м'яч в дев'ятку.

Під завісу першого тайму активні атакувальні дії оболоні стихли, тож Полісся взялося за звичну схему гри. По перерві істотно нічого не змінилося. На екваторі другого тайму Будківський не зміг нормально пробити після закидання від Кравченка. Ближче до завершення зустрічі команди значно активізувалися. Полісся намагалося довести матч хоча б до нічиєї, але підопічні Валерія Іващенка втримали перевагу.

У підсумку Оболонь мінімально здолала Полісся (1:0). "Пивовари" розташувалися на 13-му місці УПЛ, з 18-ма очками. Житомирці ж розміщуються вище – 6-та сходинка та 33 бали. Очолює чемпіонат України Шахтар (43).