АПЛ. 28-й тур

Астон Вілла – Тоттенхем – 0:4

Голи: Меддісон, 50, Джонсон, 53, Сон Хин Мін, 90+1, Вернер, 90+4

Вилучення: Макгінн, 65

Підопічні Постекоглу на виїзді змогли перервати триматчеву переможну серію Астон Вілли в АПЛ і впритул наблизитись до неї в турнірній таблиці.

У першому таймі команди не спішили розкриватись і пішли на перерву практично без гольових нагод. Натомість друга половина вийшла значно цікавішою. Гості вже на старті зуміли відкрити рахунок завдяки зразковій атаці – за допомогою декількох передач вдалось вийти з оборони в атаку і подати з флангу в штрафний майданчик, де першим вискочив Меддісон.

Поки гравці Астон Вілли оговтувались від шоку, Тоттенхем вже через три хвилини після першого голу відзначився вдруге. Кулусевскі перехопив м'яч в центрі, віддав на Сона, який вивів Джонсона на ударну позицію. Нападник не схибив – 2:0.

В екваторі другого тайму підопічні Емері залишилися в меншості – Макгінн грубо влетів в Удогі і отримав пряму червону картку. Цим вдалось скористались "шпори" і змогли потурбувати ворота Мартінеса ще двічі. Спочатку своє ім'я в протокол вписав Сон Хин Мін, а через декілька хвилин довершив розгром німець Тімо Вернер.

У підсумку Тоттенхем наближається до зони Ліги Чемпіонів. Відрив від четвертої сходинки, яку посідає саме Астон Вілла, складає лише 2 бали. До того ж лондонці мають матч в запасі.