Ла Ліга, 28 тур

Барселона – Мальорка – 1:0

Голи: Ямал, 73

Каталонці підходили до матчу з фіналістами Кубка Іспанії у максимально проблемному складі. Одразу 7 ключових гравців пропускали гру через проблеми зі здоров'ям. Через дискваліфікацію не міг допомогти своїй команді і головний тренер "блаугранас" Хаві.

Попри всі негаразди Барселона зуміла контролювати хід подій та періодично створювала гострі моменти біля воріт суперника. В екваторі першого таймі чудову нагоду чинним чемпіонам Іспанії подарував Рафінья, який заробив на собі пенальті. Втім удар з 11-метрової позначки не реалізував Гюндоган.

У другому таймі господарі створили ще декілька небезпечних нагод. Найактивніше себе проявляв 16-річний вундеркінд Ламін Ямал. Вінгер мав шикарну можливість відзначитись, але ефектний удар прийняла на себе поперечина.

Однак талановитий вінгер не зупинився і ще раз повторив свою спробу. На цей раз – ідеально. Божевільний удар лівою ногою залетів точнісінько в дев'ятку. Гол іспанця залишився єдиним у матчі – 1:0.

У підсумку Барселона продовжує змагатися з Жироною за другу сходинку в Прімері. Наразі підопічні Хаві на два очки випереджають команду Довбика та Циганкова, яка, до речі, в останньому турі програла Мальорці (0:1). Однак "синьо-гранатові" мають на один матч більше.