Ліга Європи. 1/8 фіналу. Перші матчі

Марсель – Вільяреал – 4:0

Голи: Верету, 23, Москера, 28 (автогол), Обамеянг, 42 (пенальті), 59

Вилучення: Альберто Морено, 62 (Вільяреал)

Мілан – Славія Прага – 4:2

Голи: Жиру, 34, Рейндерс, 44, Лофтус-Чік, 45+1, Пулішіч, 85 – Доудера, 36, Шранц, 65

Вилучення: Малік Діуф, 26 (Славія)

Фрайбург – Вест Хем – 1:0

Гол: Грегоріч, 81

Марсель у попередньому раунді плей-офф Ліги Європи вибив Шахтар (2:2; 3:1), а в наступній стадії не відчув спротиву від Вільяреала. Вже на екваторі першої половини "жовта субмарина" пропустила два м'ячі. Один з них у власні ворота зрізав Єрсон Москера.

Ближче до перерви прокинувся й Обамеянг, який забивав "гірникам" в обох матчах. У другому таймі габонець оформив дубль – він найкращий голеадор в історії ЛЄ. Невдовзі Вільяреал залишився у меншості, втративши навіть найменший шанс помститись – Альберто Морено отримав червону. Погром в Марселі завершився з рахунком 4:0.

Мілан у більшості не без проблем втримав перемогу над Славією. Малік Діуф залишив команду в меншості ще на екваторі першого тайму, після чого "россонері" тричі розписалися у воротах гостей – забивали Жиру, Рейндерс і Лофтус-Чік. Славія між пропущеними м'ячами спромоглася відповісти і власним голом, а по перерві у меншості скоротила відставання до мінімуму. Однак Пулішіч вкраденим голом у Леау зняв усі питання щодо переможця – 4:2.

Фрайбург здолав Вест Хем. Єдиний гол у матчі забив Міхаель Грегоріч на 81-й хвилині, хоча обидві команди награли бодай на нічию – 1.72 очікуваних голів у господарів проти 1.65 xG у гостей.