Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, другий матч

Реал – РБ Лейпциг – 1:1 (перший матч – 1:0)

Голи: Вінісіус, 65 – Орбан, 68

Андрій Лунін знову вийшов зі старту після героїчного виступу в Лейпцигу. Це могла бути єврокубкова "лебедина пісня" українця, адже ЗМІ почали писати про близьке повернення Тібо Куртуа.

Перший матч ніби й не завершувався. РБ Лейпциг сміливо пресингував Реал і мав перевагу до перерви. Лунін продовжив нищити Шешко у персональних дуелях – сейв після виходу віч-на-віч (щоправда, у словенця зафіксують офсайд). Опенда не турбував українця, оскільки удари бельгійця з хороших позицій летіли повз. Реал за весь тайм взагалі жодного разу не влучив у ворота.

Анчелотті у перерві повернувся до звичної схеми, замінивши Камавінга на Родріго. Опенда обіграв Луніна, але з гострого кута покотив в руки українцю. Перевагу Мадриду принесли зіркові герої. Беллінгем протягнув м'яч і віддав Вінісіусу, який поцілив у ближній кут.

Спокій Реала виявився недовгим. Вже за 3 хвилини "вершкові" загубили Віллі Орбана – Лунін не встиг зреагувати на удар головою угорського центрбека.

Господарі все ж змогли приборкати атакувальні пориви Лейпцига і вийти у чвертьфінал. Там ворота Мадрида знову можуть довірити Тібо Куртуа. А поки Лунін насолоджується піком своєї кар'єи на Сантьяго Бернабеу.