Нагадаємо, на 22 хвилині поєдинку Шахтар швидко розіграв штрафний удар і зумів забити гол, коли гравці Кривбаса намагалися допомогти гравцю "гірників", який зазнав пошкодження. Матч у підсумку закінчився перемогою донеччан з рахунком 5:2.

"Ми грали в дуже гарний футбол та заслужили цю перемогу. Навіть до червоної картки ми діяли дуже добре, контролювали гру, добре просувалися до воріт суперника. Ми забили перший гол зі стандарту, що чудово, адже ми над цим працюємо. А потім команда пропустила один випад суперника, що, маю зауважити, також є показником якості їхньої команди – вони змінили фланг та забили гол. Ми не дуже добре виглядали в цей момент, тож отримали 1:1.

Але те, що я бачив після цього, це була чудова реакція моєї команди: контроль гри, точні передачі, просування на половині поля суперника, дотримання дисципліни та, звісно, той момент з другим голом – це кмітливість і частина роботи та гри. І я дуже радий це бачити, бо ми також можемо покращувати цей аспект. Це був дуже гарний гол Криськіва. Тож ми одразу відповіли після гола суперника, була дуже потужна реакція з нашого боку. На мою думку, після цього в нас також було кілька можливостей довести рахунок до більшого, але йти на перерву з 2:1 у такій грі – це досить непоганий результат.

Ми все робили логічно, були терпеливі, зіграли ідеально, випустили наших хороших футболістів, які можуть ухвалювати рішення у відповідних ситуаціях. Єдине, на що я можу зараз скаржитися, так це те, що моя команда не забила більше голів", – наводить слова Пушіча офіційний сайт Шахтаря.