"Завершення матчу? Сказати особливо нема чого, це щось безпрецедентне. Після підбирання ми володіли м'ячем і гру треба було зупинити, коли Валенсія вибила його на кутовий. Зі мною такого ніколи не траплялося, але додати нічого.

Ми всі дуже обурені та злі. Це логічно. Але маємо повернутися до нормального життя. Ми виступили добре, було достатньо хороших моментів, хоча є й такі, в яких нам необхідно удосконалюватися. Потрібно охолонути і продовжити. У роздягальні трохи спекотно.

Червона картка Беллінгема? Вона нас непокоїть. Він відверто зізнався в тому, що сказав. Він вигукнув: "Це чортів гол". Але він не сказав жодних образ, він просто був засмучений. Подивимося, що напишуть у протоколі.

Гра Вінісіуса? Це було добре – бути рішучим і ефективнішим у штрафному майданчику, ніж за його межами.

Це був дуже складний матч проти сильного суперника, добре організованого, агресивного. Реал зміг повернутися у гру після 0:2 і навіть мав шанс перемогти, але..." – наводить слова Карло Анчелотті AS.

Нагадаємо, Валенсія розписала результативну нічию з "бланкос" у 27-му турі Ла Ліги (2:2). На останніх секундах матчу Діас встиг віддати навісну передачу на Джуда Беллінгема, а той забив у ворота суперника. Втім арбітр не зарахував гол, адже дав свисток за кілька миттєвостей до удару.