УПЛ. 19-й тур

Динамо – Чорноморець – 1:0

Гол: Шепєлєв, 37

Дві попередні зустрічі цих команд завершувалися перемогою одеситів з аналогічним рахунком – 3:2. Тож кияни були надмотивованими і одразу кинулися в атаки.

У самісінькому дебюті матчу кияни могли відкривати рахунок. Шапаренко пробивав з меж карної зони, але його потужному удару зовсім трохи не вистачило влучності. Гостям відверто пощастило.

Підопічні Олександра Шовковського тиснули і вже на 5-й хвилині зустрічі створили ще один гольовий момент. Шепелєв пробив здалеку, Варакута відбив м'яч перед собою. Першим на добивання встиг Ванат, але з абсолютно вбивчої позиції не зміг переграти воротаря.

Дотиснути "моряків" Динамо вдалося в другій половині першого тайму. Варакута не впорався з простим навісом Волошина з флангу, голкіпер кумедно випустив м'яч з рук, а першим на добивання встиг Шепєлєв.

По перерві господарі продовжували впевнено контролювати хід гри, регулярно створюючи гострі моменти біля воріт суперника. Щоправда, до відверто гострих епізодів доходило не так вже й часто. Здебільшого підопічні Шовковського стріляли зі середньої відстані. В одному з таких епізодів Бражко поцілив у стійку.

У підсумку матч завершився мінімальною перемогою киян. Динамо піднялося на третю сходинку УПЛ (34 очки), маючи 2 гри в запасі. Чорноморець розташувався на 9-му щаблі (23 пункти). Лідирує Кривбас (37 очок), але кияни мають 2 матчі в запасі.