Бундесліга. 24-й тур

Фрайбург – Баварія – 2:2

Голи: Гюнтер, 12, Хьолє, 87 – Тіль, 35, Мусіала, 75

У Баварії справи йдуть відверто кепсько. Зокрема, у двох попередніх матчах Бундесліги мюнхенці зазнали поразок, відпустивши Байєр у комфортний відрив.

Поєдинок у Фрайбургу теж розпочався не за сценарієм "пивоварів" – вони пропустили вже на 12-й хвилині. Хьофлєр навісом знайшов у штрафному майданчику Баварії Гюнтера, а той головою переправив м'яч у сітку.

Відквитати гол підопічним Тухеля вдалося на 35-й хвилині. Після подачі з кутового у виконанні Геррейру господарі спершу змогли відбитися, але врешті м'яч опинився Матіаса Теля, який ефектним дальнім ударом переправив снаряд у сітку. До слова, 18-річний форвард вперше вийшов у основі мюнхенського гранда.

У другій половині другого тайму Баварія врешті вийшла вперед. У карній зоні Фрайбурга Мусіала накрутив кількох опонентів і розкішним обвідним ударом вразив ворота господарів – 2:1.

Але втримати перемогу мюнхенці не змогла – її під завісу зустрічі вирвав Хьолєр. 2:2 – команда Тухеля залишається на другому місці у Бундеслізі, відстаючи від Байєра на 7 очок. Однак леверкузенці ще не зіграли свій матч 24-го туру. Фрайбург йде на 9-й позиції (30 пунктів).