УПЛ, 19-й тур

Полісся – ЛНЗ – 0:1

Гол: Олійник, 90+2

У першому турі другої частини УПЛ обидва клуби втратили очки. Тож, і черкасцям, і житомирцям у поєдинку була важлива перемога. Цікаво, що всі протистояння цих команд завершувалися з рахунком 2:1 на користь підопічних Калітвінцева.

У першому таймі команди грали досить рівно. Гості виступали другим номером, що створювало передумови для цікавих атак. Під завісу дебютної частини гри ЛНЗ ледь не забили курйозний мʼяч у свої ворота: Саліху після кутового влучив у Насонова, але той вчасно зорієнтувався.

По перерві підопічні Калітвінцева дещо додали. Ще на старті другого тайму Наносову довелося виконати дивовижний сейв, вибивши м'яч з-під ніг Кравченка. Також наприкінці тайму команди обмінялися моментами, які не увінчалися успіхом. Здавалося, що зустріч завершиться нічиєю, втім, вже у компенсований час Денис Олійник, скориставшись похибкою Бойка, подарував ЛНЗ перемогу.

У підсумку Полісся розташувалося на 3-му місці турнірної таблиці УПЛ, маючи в активі 33 бали. Вище опинилися Кривбас (37 балів) та СК Дніпро-1 (36), які ще не зіграли матчі 19-го туру. ЛНЗ посідає 9-сходинку з 23-ма балами в активі.