УПЛ, 18-й тур

Олександрія – Шахтар – 0:0

З останніх десяти матчів проти Олександрії Шахтар виграв лише три. Найчастіше команди розходилися мировою. Матч 18-го туру УПЛ не став винятком.

Зустріч дещо затрималася через повітряну тривогу в Україні. Прес-служба "гірників" продемонструвала, чим займаються футболісти, перебуваючи в укритті.

Перший тайм складно назвати вдалим для донеччан – Шахтар майже не наближався до воріт Олександрії. А от господарям поля вдалося розвинути декілька контратак. На 22-й хвилині Криськів подарував мʼяч супернику, втім, Кулаков не влучив. До проблем "гірників" додалася ще й травма Зубкова наприкінці першої 45-хвилинки.

По перерві підопічні Пушіча дещо отямилися – по удару виконали Сікан та Бондаренко. Під завісу зустрічі олександрійці зробили ставку на оборону, тож гра перекотилася на половину поля господарів. Зусиль обох команд виявилося недостатньо, щоб змінити цифри на табло, тож матч завершився безгольовою нічиєю.

Шахтар розташовується на 4-му місці чемпіонату України з 32-ма балами та 2-ма матчами в запасі. Олександрія посідає 11-ту сходинку (17 очок). Очолює УПЛ Кривбас (37).