Українська Прем'єр-ліга. 18-й тур

Зоря – Ворскла – 1:0

Голи: Башіч, 37

Вилучення: Крупський, 70

Обидві команди зазнали змін порівняно з попередньою частиною чемпіонату. Активніше на трансферному ринку попрацювала Ворскла, яка попри зміну головного тренера, придбала низку футболістів, троє з яких вийшли в стартовому складі. Натомість головним героєм поєдинку став новачок Зорі.

27-річний хорватський хавбек Яков Башіч зумів вже в дебюті відзначитись забитим м'ячем. Гол вдалось забити після розіграшу кутового – Герреро намагався замкнути подачу, але погано влучив по м'ячу, який відлетів точно на партнера. Башічу залишалось лише влучити – 1:0.

На цьому луганці не зупинились і намагались подвоїти перевагу. Спочатку небезпечно пробивав Кирюханцев, а через декілька хвилин Герреро розібрався з захисниками суперника і вийшов майже віч-на-віч з голкіпером, однак влучив точно в стійку.

В екваторі другого тайму в полтавців побільшало пробем – Ілля Крупський прямою ногою залетів в Антюха і отримав пряму червону картку.

Решту ігрового часу Ворскла намагалась відновити паритет, проте – безуспішно. У підсумку Зоря змогла вилізти з зони вильоту і посідає наразі 12 сходинку. Натомість Ворскла йде восьмою.