Поєдинок відбудеться вже сьогодні, 26 лютого. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Стежити за перебігом гри у прямому ефірі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Жирона перебуває на третій позиції Ла Ліги, але має гарний шанс піднятися на сходинку вище. Наразі каталонці лише на одне очко відстають від Барселони, маючи матч в запасі. В попередньому турі "червоно-білі" зазнали болючої поразки Атлетіку (2:3), тому намагатимуться реабілітуватись перед вболівальниками в грі з Райо Вальєкано, який йде на 14 місці турнірної таблиці. Однак підопічним Мічела не слід сподіватися на легку перемогу, адже "бджоли" в останньому матчі несподівано зіграли внічию з мадридським Реалом (1:1).

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу вважають Жирону. Коефіцієнт на перемогу каталонців становить 1,64 бала. На звитягу Райо Вальєкано – 4,25. Ціна нічиєї – 5,50.

Фахівці очікують на результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 складає 1,76 бала. На аналогічний тотал менше – 2,19.

За оцінкою букмекерів, найбільший шанс відзначитися у цьому поєдинку має український форвард Жирони Артем Довбик – на його гол дають 1,85 бала. На те, що відзначиться Віктора Циганков коефіцієнт складає 3,50.