Ла Ліга, 26 тур

Реал – Севілья – 1:0

Гол: Модріч, 81

Останнім часом клуби публічно сварились через суддівство. Гравці вирішили і цього разу навантажити головного арбітра Ісідро Діаса де Меру. "Бійцівський клуб" відкрив Лукас Васкес, пройшовшись шипами по голові Окампоса.

Севілья мала супермомент на 8-й хвилині. Ен-Несірі замикав дальню стійку і якимсь дивом не влучив у ворота Луніна. Реал відповів "брудним" голом. Васкес скористався передачею Вінісіуса, але атака почалася з фолу Начо. Протести Карло Анчелотті призвели лише до жовтої картки.

Далі були суцільні порушення і розбірки. Окампос помстився Васкесу ляпасом в обличчя, Соу перевірив на міцність ребра Луніна. Рюдігер відразу прибіг заступатися за українця. Не витримували нерви навіть у мегадосвідченого Тоні Кросса, який і собі наволав на "гірчичник". Лише у компенсований час Вальверде згадав, що замість суперника можна бити м'яч. Нюланд ледве парирував гармату Феде з 25 метрів.

Після відпочинку нарешті почалося щось схоже на футбол. Той-таки Вальверде незграбним ударом влучив у стійку. Севілья відповіла моментом Ромеро. Окампос шведою викрутив на Ісаака, але той з кількох метрів влучив у коліно Луніна – суперсейв Андрія!

За справу взялися бразильці Реала. Родріго трішки забракло точності, а кручений удар Вінісіуса потягнув Нюланд. В середині тайму довелося робити паузу через небанальну подію – головний рефері де Мера зазнав травми і поступився місцем 29-річному Фернандесу Буерго.

Реал не скинув темп і таки досягнув свого. Модріч вийшов на заміну, а за 6 хвилин чудовим ударом з підбору змусив Нюланда капітулювати. Лука у свої 38 ще багато може запропонувати, хоча преса активно "завершує" його кар'єру в Реалі.

Мадридці довели гру до важкої перемоги, не даючи переслідувачам наблизитися. Відрив від Барси складає 8 очок, від Жирони 9 (є гра у запасі). Лунін записав до свого активу сьомий "кліншит" у Ла Лізі і дев'ятий загалом у сезоні. Українець провів доволі спокійний матч, але в потрібний момент врятував Реал.