УПЛ. 18-й тур

Металіст 1925 – Динамо – 2:4

Голи: Гармаш, 5, Овусу, 72 – Кабаєв, 43, Ванат, 62, 76, Буяльський, 69

Ця зустріч стала першим офіційним поєдинком для Дениса Гармаша після повернення з Осієка. Перед грою екс-динамівець тепло поспілкувався з колишніми одноклубниками, але на полі зайвої привітності не проявляв.

Уже на п'ятій хвилині Гармаш ошелешив столичний гранд. Борячук на підступах до штрафного підсік м'яч п'ятою, снаряд опинився у Дениса, і той розрядив гармату в ліву "дев'ятку".

Відновити паритет динамівцям вдалося аж під завісу першого тайму. Мозіль невдало вибив м'яч просто на Ваната, той спиною скинув на Кабаєва, а Влад завершив справу – 1:1.

На 62-й хвилині підопічні Олександра Шовковського вперше у цій зустрічі вийшли вперед. Шапаренко в центрі видряпав м'яч у Червака і рвонув вперед, відпасувавши на Волошина. Той переадресував м'яч на інший фланг Ванатові, а Влад вразив порожні ворота. За лічені хвилини харків'яни пропустили знову. З ударом Волошина Мозіль впорався, але на добиванні вдало зіграв Буяльський – 3:1.

Невдовзі новачок Металіста 1925 ганський нападник Овусу відновив інтригу в цьому протистоянні, забивши у дебютному для себе матчі УПЛ – 2:3. Втім, останнє слово було таки за "біло-синіми". Після удару Шапаренка м'яч влучив у стійку і зрикошетив просто у ноги Ванату – форвард не змарнував момент.

4:2 – Динамо виграє цю перестрілку. Зараз кияни перебувають на п'ятій сходинці УПЛ (31 очко). Металіст 1925 розташувався за крок до зони вильоту – 12-а позиція, 15 пунктів.