АПЛ, 26-й тур

Борнмут – Манчестер Сіті – 0:1

Гол: Фоден, 24

Забарний незмінно вийшов у старті Борнмута і готувався стримувати Холанда. Вже на 9-й хвилині Ерлінг вивалився на побачення з кіпером, але неробочою правою пробив повз ворота. "Вишні" відповіли щільним ударом Керкеза – Едерсон перевів через поперечку.

В середині тайму оборона господарів знову "загубила" Холанда. Норвежець з-під Сенесі пробив у Нето, проте Фоден зіграв на добиванні. Забарний не встежив за півзахисником Ман Сіті.

Загалом Борнмут дуже спокійно стримував атаки чемпіона Англії. В дебюті другої половини Забарний програв силову боротьбу Холанду, але сидячи встиг підставитися під удар. Поступово господарі відсунули гру від своїх воріт і самі пішли вперед. Андоні Іраола освіжив команду замінами, одна з яких ледь не зіграла відразу. Унал міг забити першим дотиком, проте схибив з кількох метрів.

Ман Сіті домучив важку перемогу і наблизився до Ліверпуля на відстань одного очка. Борнмут не може виграти сьомий тур АПЛ поспіль – від зони вильоту ще є запас у 8 пунктів. Забарний отримав від Sofa Score 6,9 балів – середній результат в команді.