Чемпіонат Англії 2023/24, 26-й тур

Астон Вілла – Ноттінгем Форест – 4:2

Голи: Воткінс, 4, Дуглас Луїс, 29, 39, Бейлі, 61 – Ніакате, 45+5, Гіббс-Вайт, 48

Брайтон – Евертон – 1:1

Голи: Данк, 90+5 – Брентвейт, 74

Вилучення: Гілмор, 81 (Брайтон)

Крістал Пелас – Бернлі – 3:0

Голи: Річардс, 68, Дж. Айю, 72, Матета, 77 (пен.)

Вилучення: Браунхілл, 35 (Бернлі)

Манчестер Юнайтед – Фулхем – 1:2

Голи: Магуайр, 89 – Бессі, 65, Івобі, 90+7

До перерви голи бачили лише глядачі матчу Астон Вілла – Ноттінгем Форест. Бірмінгемці натовкли супернику три м'ячі, намацавши слабке місце на лівому фланзі суперника. Потім підопічні Емері розлабились і дозволили Форест наблизитись впритул. Бейлі все владнав – 4:2.

Поєдинок Брайтон – Евертон дарував нотки Класичного. Команда Роберто Де Дзербі весь тайм возила Миколенка і компанію, але не реалізувала жоден з моментів. По перерві ініціатива перейшла до Евертона. Якщо Лемпті з лінії воріт героїчно виніс удар Дукуре, то проти гармати Брентвейта порятунку не знайшлось. Вилучення Гілмора ускладнило завдання Брайтону, але "чайки" знайшли сили відігратись. Данк у компенсований час вирвав для господарів нічию. Евертон відірвався від зони вильоту лише на одне очко.

Олівер Гласнер дебютував на чолі Крістал Пелас з прийому Бернлі. Долю зустрічі вирішило вилучення Браунхілла, який фолом останньої надії виправляв жахливий розіграш від воріт. У другомі таймі "орли" розгромили підопічних Компані і піднялися в середину таблиці. Бернлі з Шеффілдом залишається очевидним кандидатом на виліт.

Побитий травмами МЮ жалюгідно виглядав проти Фулхема. На 65-й хвилині Бессі покарав "дияволів", але Магуайр зрівняв рахунок. Юнайтед полетів виривати перемогу і потрапив у пастку – Івобі завершив контратаку Фулхема. Команда Тен Хага вперше програла у 2024 році та відпустила Віллу (зона ЛЧ) на 8 очок.