Поєдинок на Сантьяго Бернабеу відбудеться у неділю, 25 лютого. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Реал до цього матчу підходить у статусі лідера Прімери. У активі "вершкових" 62 очки – відрив від найближчого переслідувача Барселони, яка має на один матч більше, складає 5 залікових балів. Натомість Севілья перебуває в нижній частині таблиці, посідаючи 15 позицію з 24 очками.

Обидві команди вже тривалий час не поступаються в Ла Лізі. Реал не програє 19 поєдинків поспіль, однак в останній грі несподівано втратив очки проти Райо Вальєкано (1:1). Успішна серія Севільї без поразок триває чотири матчі, а в попередньому турі "червоно-білі" розійшлись миром з клубом Романа Яремчука Валенсією (0:0).

Андрій Лунін може провести ще один поєдинок в основі "бланкос". Українець зумів виграти конкуренцію в Кепи Аріссабалаги та в цьому сезоні зіграв за Реал у всіх турнірах 18 матчів, у яких пропустив 14 голів і вісім разів залишав свої ворота "сухими". Розписатися в його ворота намагатиметься легендарний екс-захисник Реала Серхіо Рамос, який наразі захищає кольори Севільї.

Надійний букмекер FAVBET безперечними фаворитами дуелі на Бернабеу вважає господарів. Коефіцієнт на перемогу Реала – 1,31 бала. На звитягу Севільї – 10,00. Ціна нічиєї – 5,90.

Найімовірніше глядачів чекає велика кількість голів. Стандартний тотал більше 2,5 оцінюється у 1,54, аналогічний тотал менше – 2,56.

Фахівці вважають, що найбільші шанси відзначитися у цьому поєдинку мають зірки мадридців Вінісіус Жуніор (1,90), Родріго (2,00), Брахім Діас (3,00). А от у гостей великі шанси забити має Юссеф Ен-Нессірі (3,50).