Прімера. 25-й тур

Райо Вальєкано – Реал – 1:1

Голи: Де Томас, 27 (п) – Хоселу, 3

Вилучення: Карвахаль, 90+5

У воротах "вершкових! на цей поєдинок вийшов Андрій Лунін. Його команді знадобилося лише три хвилини, щоб відкрити рахунок. Вальверде прострелив у штрафну суперника на Хоселу, де той у падінні переправив м'яч у дальній кут.

В середині тайму Райо Вальєкано зміг відновити паритет. Камавінга "привіз" пенальті у ворота Реала, зігравши рукою в карній зоні. Вирок арбітра Руїса взявся виконувати Рауль Де Томас. Лунін вгадав напрямок польоту м'яча, але парирувати не зміг – 1:1.

Під завісу стартового тайму в господарів був шанс вирватися вперед – воротам мадридців загрожував Альваро Гарсія, але українець виручив команду.

Наприкінці зустрічі Кроос мав шанс вивести підопічних Анчелотті вперед, але Дімітрієвскі ефектним сейвом врятував Райо Вальєкано. Андрій Лунін за весь матч виконав 2 сейви, запобіг 0,13 голам, віддав 25 з 29 точних пасів (78%). Від Sofa Score Андрій отримав 6,8 бала – одна з найнижчих оцінок у команді.

У компенсований час Карвахаль встиг заробити вилучення за удар Кіке Переса. 1:1 – у підсумку. Після цієї втрати очок Реал залишається на вершині Ла Ліги, маючи 62 очки. Жирона відстає на залікові бали, але свій матч 25-го туру вона ще не зіграла. Райо Вальєкано піднявся на 14-ту позицію (25 пунктів).

Нагадаємо, через тиждень Реал прийматиме РБ Лейпциг у вирішальному матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Перша гра завершилася мінімальною перемогою мадридців (1:0).