Українська Прем'єр-ліга. 18-й тур

ЛНЗ – Кривбас – 0:3

Голи: Іліч, 45 (пенальті), Прінс, 53, Д. Кузик, 63

Українська Прем'єр-ліга повернулася матчем між сенсаційним лідером Кривбасом і середняком-новачком ЛНЗ. Перший поєдинок весняної частини чемпіонату зацікавив навіть новоспечене керівництво УАФ – Андрій Шевченко, Катерина Монзуль й Олег Лужний завітали на трибуни.

У першому таймі команди не поспішали форсувати події. Дібанго, Прінс та Іліч регулярно створювали клопоти для ЛНЗ. Господарі успішно нівелювали загрозу біля своїх воріт, а після екватора тайму Хобленко й сам ледь не забив – Кліщук двічі врятував команду. Підопічні Вернидуба відкрили рахунок вже перед перервою з пенальті. Шестаков зіграв рукою у власному штрафному. Іліч такого шансу не змарнував.

Невдовзі після початку другої половини новачок Прінс подвоїв перевагу гостей, скориставшись помилкою Бойка. ЛНЗ не надто поступався лідеру й мав вдосталь нагод, якщо не зрівнювати рахунок, то бодай скорочувати. Втім своїми моментами команда не скористалася. На 63-й хвилині Денис Кузик шедевральним пострілом у дев'ятку встановив розгромний рахунок на табло – 3:0.

Кривбас набрав 37 очок й продовжує лідирувати у турнірній таблиці. СК Дніпро-1 ще має шанс наздогнати криворіжців (34 бали). ЛНЗ йде 10-м з 20 пунктами в активі.