Ліга Європи, попередній раунд плей-офф, другі матчі

Фрайбург – Ланс – 3:2 у додатковий час (перший матч – 0:0)

Голи: Шаллай, 68, 90+3, Грегоріч, 99 – Кошта, 28, Ваї, 45+2

Карабах – Брага – 2:3 у додатковий час (перший матч – 4:2)

Голи: Сільва, 102, Ахунзаде, 120+2Фернандеш, 70, Джало, 83, Банза, 112 (пен.)

Вилучення: Джафаркулієв, 57 (Карабах)

Ренн – Мілан – 3:2 (перший матч – 0:3)

Голи: Буріго, 11, 54 (пен.), 68 (пен.) – Йовіч, 22, Леау, 58

Тулуза – Бенфіка – 0:0 (перший матч – 1:2)

Фрайбург провалив перший тайм домашнього матчу проти Ланса і був на межі вильоту. Роланд Шаллай повів німців на камбек, оформивши дубль. Грегоріч у першому екстратаймі добив деморалізований Ланс – 3:2

Карабах відчайдушно обороняв 2 голи гандикапу, які здобув на полі Браги. Азербайджанці посипались після вилучення Джафаркулієва за дві жовті. Брага зрівняла рахунок за сумою двох матчів – тут також грали зайві півгодини, які перетворилися на драму. Сільва повернув Карабаху загальну перевагу, але господарі привезли собі ще й пенальті. Банза легко переграв росіянина Луньова, який впав наче мішок з бульбою. Коли серія пенальті здавалася неминучою, Наріман Ахунзаде довів стадіон імені Тофіка Бахрамова до екстазу. 19-річний хавбек голом на 90+2-й хвилині вивів Карабах до наступного етапу.

Ренну потрібно було якимось дивом компенсувати -3 проти Мілана. Найбільше старався Бенжамен Буріго, який оформив хет-трик. Втім, дірява оборона "червоно-чорних" влаштувала прохідний двір. Особливо курйозним був гол Леау – Рафа пролетів півполя і закотив у порожні ворота. Перемога 3:2 стала прощальною втіхою для Ренна, який повторює минулорічний виліт від Шахтаря на цій стадії.

Бенфіка спокійно стримувала реваншистські настрої Тулузи, проте після перерви Трубін і компанія потрапили під справжній прес. Сейви українця, стійка, промахи суперника з кількох метрів – все було на боці "орлів". Анатолій зафіксував перший єврокубковий "кліншит" цього сезону і разом з командою крокує далі.