Наш нападник має можливість залишитися у Ла Лізі. Генеральний директор Брюгге Вінсент Маннаерт запевнив, що бельгійський клуб готовий до компромісного рішення.

Нещодавно журналіст "Футбол 24" Володимир Лесько зі своїх джерел повідомляв, що Валенсія задоволена прогресом українця й хотіла би залишити українця в команді. Іспанці не проти навіть здійснити повноцінний трансфер. Або розглядають варіант зі ще однією орендою.

Яремчук також задоволений на Піренеях і пов'язує своє майбутнє з Іспанією. Однак на заваді можуть стати фінансові апетити Брюгге. Нагадаємо, за українського нападника гранд бельгійського чемпіонату виклалав рекордні для клубу 17 мільйонів євро.

Відтак бельгійці спробують відбити бодай частину коштів витрачених на трансфер Романа. У той час, як "кажани" планують підписати українця за максимально низьку ціну.

"Через 6-8 тижнів ми й представники іспанського клубу знатимемо, чого хочемо на наступний сезон. Ми будемо шукати найкраще для Брюгге, Романа та Валенсії", – цитує генерального директора бельгійців Вінсента Маннаерта Radio Taronja.

У цьому сезоні Яремчук провів за іспанців 21 матч у всіх турнірах, в яких забив три голи. Його оренда з Валенсією розрахована до літа 2024-го, а контракт з Брюгге чинний до 30 червня 2026 року.