"Як ми готувалися до другого матчу з Марселем? Провели теоретичне заняття, побачили наші недоліки й на тренуваннях їх виправляли. Детальніше про це давайте, напевно, уже після гри будемо розмовляти.

Щодо вболівальників Марселя, то ми знаємо, що тут дуже пристрасні фанати, тому всі хлопці готові до цього.

Про зміну наставника французів треба більше у тренерів питати, тому що наразі не зрозуміло, як гратиме суперник. Але ми готувалися у стандартному режимі, нічого глобально не змінювали, працювали над тим, що нам треба.

Чи додає нам мотивації наближення другої річниці початку повномасштабної війни в Україні (24 лютого, – прим.), як минулого року, коли ми пройшли Ренн? Дуже погано, що ми прив’язуємося до такої дати, але, звісно, для кожного українця, який представляє країну за кордоном у різних змаганнях, це є максимальною мотивацією для самовіддачі. Тому, так, це мотивує перемогти", – цитує Різника офіційний сайт "гірників".

Нагадаємо, матч-відповідь Ліги Європи між Марселем та Шахтарем відбудеться вже сьогодні, 22 лютого, на Велодромі. Початок зустрічі о 22:00. Перша гра завершилась з рахунком 2:2.