"Це друга гра, і, як ми всі знаємо, у ній все вирішиться. Ми відчули, наскільки Марсель хороша команда попри всі їхні нинішні проблеми. Але можу вам сказати, що вони – усе ще Марсель, з великою кількістю дуже сильних індивідуально футболістів, які дають можливість здобувати результат.

У будь-якому разі це буде цікавий поєдинок: у першій зустрічі гра була рівною, напевно, у другій буде так само. Завжди важко грати виїзний матч тут, у Марселі, – я такий досвід мав з Фейєнордом два роки тому у півфіналі Ліги конференцій. Знаю, як може бути голосно на Велодромі з великою кількістю вболівальників, але це також дуже приємно, бо ти граєш такі поєдинки у цій атмосфері, з цим тиском та всім, що стосується таких матчів.

А щодо змін, то футбол змінюється щодня, і все можливо. У нашому складі також є багато можливостей для змін. Але буває й так, що тренер також може змінитися, тому є ймовірність, що вони змінять стиль гри. Усе зводиться до адаптації у відповідний момент, і я вважаю, що ми здатні адаптуватися до будь-якої ситуації.

Це завжди цікава ситуація, коли клуб змінює тренера перед грою, намагаючись чогось досягти. Вони можуть ввести низку змін – нам невідомо про це, але таке можливо. Проте це не впливає на нашу підготовку до гри. Ми повністю фокусуємося на собі, на дотриманні свого стилю. Для мене головним у футбольному матчі є адаптація до подій на полі.

Щодо Степаненка... Він сильний хлопець, ми називаємо його "залізною людиною", він наш капітан, чудовий футболіст з відмінним характером, тому сподіваємося, що він буде готовий грати, бо чимало пропустив під час періоду підготовки. Якщо ж ні, то ми маємо інших гравців, які можуть його замінити.

Криськів почувається краще і буде одним із кандидатів для участі в грі, якщо пройде випробування на тренуванні. Кевін, як і кожен молодий гравець із-за кордону, потребує часу, щоб адаптуватися до нового середовища, нового стилю гри і тренувань. Він молодий, дуже талановитий, пристрасний, любить важко працювати, має шанси і вже отримав перші хвилини в минулому матчі.

А щодо Траоре, то Лассіна, як ви знаєте, повернувся після дуже тривалого періоду відновлення після травми, дуже тяжко працював, щоб здобути час у попередній грі з Марселем. На жаль, ми не змогли ввести його в гру в міжсезоння, бо він ще не був готовий, ми повинні це робити зараз, під час офіційних матчів, коли є така можливість і необхідність. Він повертається, повільно, але впевнено", – цитує Пушіча офіційний сайт "гірників".

Нагадаємо, матч-відповідь Ліги Європи між Марселем та Шахтарем відбудеться вже сьогодні, 22 лютого, на Велодромі. Початок зустрічі о 22:00. Перша гра завершилась з рахунком 2:2.