Ліга конференцій, 1/16

Гент – Маккабі Хайфа – 1:1

Голи: П'єрро, 4 – Тіссудалі, 69

Вилучення: Сундгрен, 72

Попри те, що Гент поступився Маккабі Хайфа у першому матчі (1:2), все ще вважався фаворитом пари. Та ізраїльський клуб знову зміг здивувати.

П'єрро ще на 4-й хвилині поєдинку вирішив випробувати удачу. Форвард завдав удару з меж карного майданчика і не прогадав – 1:0 на користь гостей. У першому таймі бельгійці так і не зуміли створити дійсно небезпечного моменту. Натомість Маккабі на екваторі першої 45-хвилинки ледь не подвоїв перевагу – Даві Роф потягнув удар Халайлі.

По перерві Гент створював більш помітний тиск. Вже на старті Тіссудалі відгукнувся на прострільну передачу, але голкіпер суперників засейвив. За декілька хвилин півзахисник довів справу до кінця, зрівнявши рахунок. Після цього поле покинув Сундгрен полегшив завдання "буйволам", покинувши поле з двома жовтими картками.

Втім, колишньому клубові українського форварда Романа Яремчука так і не вдалося перевести гру в овертайми та ще трохи поборотися. У першому матчі Маккабі здолав Гент, тож саме ізраїльська команда пробилася до 1/8 фіналу ЛК.