Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

Інтер – Атлетіко – 1:0

Гол: Арнаутовіч, 79

Ця пара вважалася однією з найрівніших на стадії 1/8 фіналу. Перед матчем головні тренери Сімоне Індзагі та Дієго Сімеоне обмінялися теплими коментарями, згадуючи спільні виступи за чемпіонський Лаціо на початку нульових.

Атлетіко з перших секунд зробив ставку на глибоку оборону і віддав ініціативу Інтеру. Господарі не знали, що з цим робити. Перший удар в площину на дві команди трапився аж на 37-й хвилині – Лаутаро головою покотив у руки Облаку.

Ключовим моментом матчу виявилась заміна Тюрама на Арнаутовіча у перерві. Француз, вочевидь, отримав травму, але без нього Інтер заграв значно краще. У ролі завершувача атак виступав якраз Арнаутовіч, який запоров дві розкішні нагоди. Цього вечора не йшла гра і в головної зірки "нерадзуррі" – Лаутаро Мартінеса.

На 79-й хвилині підопічних Індзагі нарешті прорвало. "Обрізка" Рейнілду призвела до стрімкої атаки Інтера – Лаутаро безхитрісно пробив у Облака, але першим на добивання встиг Арнаутовіч. Марко і тут міг осоромитись, якби м'яч від ноги Ліно не залетів у ворота.

Атлетіко за весь матч не завдасть жодного удару в площину. Мінімальну поразку слід вважати дуже хорошим результатом для мадридців, які 13 березня спробують відігратися вдома.