"24 лютого о пів на п’яту ранку мене розбудила дружина. Я взагалі не зрозумів, що відбувається. Наче якийсь страшний сон. Почали телефонувати родичам. Що можу сказати… Життя поділилося на "до" і "після" 24 лютого. Цей страшний сон триває досі.

Наші рідні – у Новій Каховці. Мами, вітчими, бабусі, дідусі. З першого дня місто – окуповане. Були проблеми з постачанням продуктів, все зачинилося, усі боялися. Зараз більш-менш усе налагоджується, але, тим не менше, вистачає "підприємців", які користуються цією ситуацією і накручують шалені ціни на продукти. Багато таких випадків. Вони такі ж мародери, як і ті, хто розтягує товар із розбомблених магазинів.

Я зідзвонювався з кількома порядними підприємцями, які мають магазини в Новій Каховці. Вони вичерпують свої склади, продукти мають властивість закінчуватися. Не знаю, як буде далі. Сподіваюся, проблема якомога скоріше вирішиться. Не працюють картки, не працюють банки. Величезні черги… Ну, ви розумієте.

Що б я хотів побажати х*йлу? Та щоб він здох! Взагалі не хочу говорити про цю людину. Я думаю, його винесуть самі свої ж. Те, що він робить, і ті санкції, які накладають на його оточення, на простих росіян… "За" вони чи "проти" – постраждають усі. Я дуже сподіваюся, що найближчі соратники з’їдять його живцем", – сказав Дитятьєв в інтерв'ю Футбол 24.

Нагадаємо, що Олексій приєднався до Краковії ще у 2017-му. В поточному сезоні він провів 12 матчів, але результативними діями поки не відзначався.