Ла Ліга, 25 тур

Валенсія – Севілья – 0:0

Славетні іспанські клуби далекі від найкращих часів. Валенсія радіє місцю в середині таблиці, а Севілья після перемоги в ЛЄ взагалі бореться за виживання.

Роман Яремчук повернувся до основи "кажанів" і мав найкращий момент до перерви. Подача Гайї долетіла прямо в ноги українцю на відстані 7 метрів від воріт. Форвард Валенсії спробував обробити м'яч і відпустив в руки Нюланду. Рубен Бараха розчаровано схопився за голову.

Загалом Яремчук провів один з найпродуктивніших матчів у складі "кажанів". Роман боровся за м'яч, підігрував партнерам, але зі завершенням була біда. В дебюті другої половини гравець збірної України мав ще 2 нагоди. Перша – безідейний удар в блок захисника. Друга – обігнав 37-річного "дідуся" Рамоса, але програв дуель Нюланду.

Бараха зняв українця на 72-й хвилині. Наразі це найбільший ігровий час Яремчука в чемпіонаті Іспанії. Підсумковий доробок – 3 удари на 0,92 xG, 8/13 точних передач, 23 дотики до м'яча.

Беззуба Севілья вперше пробила по воротах Мамардашвілі аж на 87-й хвилині, але навряд Рамос сильно налякав грузина. Фінальний свисток зафіксував "нулі", які не надто впливають на становище команд. Валенсії залишається 2 очки до зони єврокубків, а Севілья на 7 відірвалася від вильоту.