Матч Манчестер Сіті – Челсі відбудеться у суботу, 17-го лютого. Стартовий свисток на Етіхад Стедіум пролунає о 19:30.

"Містяни" продовжують боротися за чемпіонство АПЛ та посідають другу сходинку турнірної таблиці, маючи матч в запасі. В 23 поєдинках підопічні Гвардіоли набрали 52 очки та відстають від Ліверпуля, який йде першим, лише на 2 бали. У Челсі ситуація значно гірша – "сині" посідають десяту сходинку та мають в активі 34 очки.

Манчестер Сіті не поступається в чемпіонаті вже шість поєдинків поспіль. Востаннє "містяни" здобули переконливу перемогу над Евертоном з рахунком 2:0. Челсі натомість в останньому турі зумів вирвати важку звитягу над Крістал Пелас – 3:1.

Цікаво, що лондонці не можуть здолати Ман Сіті вже сім матчів поспіль. Востаннє Челсі здобував перемогу в очному поєдинку ще в фіналі Ліги чемпіонів у 2021 році (1:0). Останній двобій між цими клубами закінчився гольовою нічиєю 4:4.

Надійний букмекер FAVBET вважає безперечним фаворитом матчу Манчестер Сіті. Коефіцієнт на їх перемогу становить 1,41. Звитягу Челсі оцінили у 8,50. Нічия помножить ставку на 5,70.

Фахівці очікують на результативну гру. Стандартний тотал більше 2,5 оцінюють коефіцієнтом 1,49. Аналогічний тотал менше – 2,70.

Найімовірнішим автором голу вважають норвезьку суперзірку Гвардіоли Ерлінга Холанда (1,60). Він впевнено лідирує у бомбардирських перегонах АПЛ – в його активі 16 голів.