Ліга Європи. Плей-офф. 1/16 фіналу

Бенфіка – Тулуза – 2:1

Гол: Ді Марія, 68 (пенальті), 90+8 (пенальті) – Деслер, 75

Вилучення: Мавісса Елебі, 90+7

Мілан – Ренн – 3:0

Голи: Лофтус-Чік, 32, 47, Леау, 53

Брага – Карабах – 2:4

Голи: Банза, 44 Моутінью, 90+1 – Янковіч, 21, Зубір, 54, 69, Жуніньо, 65

Ланс – Фрайбург – 0:0

Анатолій Трубін потрапив у стартовий склад Бенфіки на матч з Тулузою, але у першій половині майже не мав роботи. Гості жодного разу не потурбували українця, дивом не пропустивши у власні ворота. По перерві Ді Марія зняв закляття з воріт суперника, реалізувавши пенальті. Оборона орлів за лічені хвилини втратила хитку перевагу, підставивши Трубіна під потужний удар зблизька. На останніх хвилинах компенсованого часу Бенфіка заробила другий пенальті, Ді Марія знову не підвів та вирвав перемогу для своєї команди.

Мілан легко впорався з Ренном. Лофтус-Чік розмочив рахунок на 32-й хвилині, а в другому таймі оформив дубль. Невдовзі після другого голу Леау забив й третій, знявши усю інтригу в цьому протистоянні. "Россонері" залишилось лише не розтринькати перевагу в три м'ячі у гостьовому матчі.

Карабах якщо не сенсаційно, то бодай несподівано розбив Брагу в гостях. Ще нещодавній суперник Реала й Наполі у групі Ліги чемпіонів беззубо пропустив 4 голи вдома й відповів двома забитими м'ячами, зберігши примарні шанси на прохід у 1/8 фіналу.