Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу, перший матч

ПСЖ – Реал Сосьєдад – 2:0

Голи: Мбаппе, 58, Барколя, 71

ПСЖ посів лише друге місце на груповому етапі, але французам випав доволі непоганий жереб. Суперником став Реал Сосьєдад, який втомлений навантаженим графіком і йде сьомим у чемпіонаті Іспанії.

Мбаппе вже на 6-й хвилині створив головний момент тайму. Кіліан вивалився на побачення з Реміро, але кіпер Сосьєдада ногою парирував удар. Баски до перерви чудово виконували свою місію – стримати атаку ПСЖ і перекласти все на матч-відповідь.

План дав тріщину в дебюті другого тайму. Успіх господарям приніс банальний стандарт. Подача з кутового, скидка Маркіньйоса, Мбаппе замикає на дальній стійці – 1:0. "Черепашку" дуже щільно опікали упродовж години, а тут чомусь забули.

За Сосьєдад на полі з'явився росіянин Арсен Захарян, чим явно не додав симпатій "чурі-урдін". Ніякої користі він не приніс, зате команда пропустила вдруге. 21-річний Бредлі Барколя відборовся до кінця і проштовхнув м'яч поміж ніг Реміро. Для вихованця Ліона це був дебютний гол в ЛЧ.

2:0 – ПСЖ на класі здолав Сосьєдад, зробивши серйозну заявку на чвертьфінал ЛЧ. Баскам 5 березня вдома доведеться здійснювати подвиг.