Корнієнко спочатку активно займався волонтерством, а згодом і сам взяв зброю до рук, аби слідкувати за порядком.

"Я ж і сам щодня патрулюю вулиці рідного села. За графіком, від шостої вечора до шостої ранку, слідкуємо за дотриманням комендантської години, порядком, щоб ніхто сторонній не прийшов на нашу землю.

Навіть легіонери, які залишили Україну, постійно телефонують, цікавляться справами, пропонують свою допомогу. Нещодавно говорив з Додо, який пропонував допомогти грошима. Перед цим списувався з Марлоном, він також переживає й намагається допомагати українцям.

Наш тренер Роберто Де Дзербі, директор клубу Даріо Срна – усі стежать за ситуацією, дуже співпереживають і намагаються бути максимально корисними.

Я вже не говорю про співвітчизників: Сергій Кривцов, Андрій Пятов, інші хлопці – усі зараз об'єднані однією метою максимально допомогти всім, хто цього потребує", – сказав Корнієнко.

24 лютого путінський режим розпочав масштабне вторгнення в Україну. Попри бомбардування мирних міст та ігнорування орками будь-яких принципів людяності, українці вже майже 2 тижні відчайдушно протистоять окупантам, а на окремих ділянках фронту навіть перейшли у контрнаступ.