АПЛ. 24-й тур

Крістал Пелас – Челсі – 1:3

Гол: Лерма, 30 – Галлахер, 47, 90+1, Фернандес Е., 90+4

Михайло Мудрик уже вп'яте поспіль не потрапив у стартовий склад лондонців. Його команда пропустила на 30-й хвилині. Аю і Лерма нав'язали боротьбу Кайседо та Мадуеке у штрафному "синіх", врешті м'яч опинився у хавбека Крістал Пелас, і він ефектно розрядив гармату в дальній кут.

Челсі завдав першого удару в площину воріт аж у компенсований до першого тайму час. Небезпечно пробивав Галлахер, але снаряд пролетів повз стійку. Відтак на перерву пішли за переваги господарів.

Одразу на старті другого тайму підопічні Маурісіо Почеттіно відквитали гол. Гюсто прострелив з правого флангу, а Галлахер з меж карної зони замкнув, відправивши м'яч у ворота своєї колишньої команди.

У доданий час той-таки Галлахер оформив дубль. А незадовго до свистка своє слово встиг сказати Енцо Фернандес – 3:1. Мудрик на поле в цій зустрічі так і не вийшов.

Після цього порятунку Челсі піднімається на 10-е місце у турнірній таблиці (34 очки). Крістал Пелас опустився на 15-ту сходинку (24 залікові бали). Лідирує в АПЛ Ліверпуль, у активі якого 54 пункти.