"Як колектив відреагував на події в Україні? Хлопці сильно мене підтримують. Як тільки дізналися про нашу біду, одразу почали заспокоювати мене. Часто розпитують про ситуацію в Україні, але я попросив, щоб мені якомога менше запитань ставили. Насправді не хочу особливо на цю тему розмовляти. Я постійно переживаю за рідних, увесь час на зв'язку з ними. Зрештою, партнери усе самі бачать і знають. Тому намагаються зайвий раз мене не турбувати.

Хто саме з моїх рідних перебуває в Україні? Фактично усі родичі там. І сім'я мого брата Дениса, і сім'я моєї дружини, і мої батьки. Також в Україні залишилися мої друзі. Зокрема, у Чернігові, який сильно потерпає від обстрілів. Щоденно з усіма на зв'язку, запитую, переживаю. Для мене це болісна тема.

Я до останнього не вірив, що повномасштабне вторгнення Росії стане реальністю. Добре пам'ятаю той момент. Зранку мама написала, приблизно о 05:30: "Нас бомблять, у місті вибухи". Я миттєво прокинувся і довго не міг вийти з шокового стану", – цитує Артема Фаворова Футбол 24.